Τρέχουν όλες να αντιγράψουν το στυλ της: Η Τσιμτσιλή με ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι που ταιριάζει με τα τζιν μας

Ο καιρός έχει ανοίξει και το καλοκαίρι είναι κοντά, όμως ακόμη χρειαζόμαστε ένα πανοφόρι στην γκαρνταρόμπα μας και αυτό να είσαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις.

Το μαύρο σακάκι της Σταματίνας

Το μαύρο σακάκι έχει ταυτιστεί δυστυχώς στο μυαλό μας με ένα πιο βραδινό και επίσημο στυλ ή με κάτι άκρως αυστηρό και structured. Γιατί είναι ένα ξεκάθαρο στοιχείο της ανδρικής ντουλάπας που μπήκε στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, οπότε αυτόματα η ανδρόγυνη αισθητική του προσδίδει και άλλο κύρος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε στην τελευταία της βόλτα μία πιο ενημερωμένη εκδοχή του κλασικού μαύρου blazer, που μπορούμε να φορέσουμε εύκολα το καλοκαίρι.

Μιλάμε για ένα military σακάκι με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και έντονα κουμπιά. Το συγκεκριμένο blazer έχει επίσης τονισμένους ώμους και στενή μέση, που του δίνει ακόμη πιο χαρακτηριστική γραμμή πάνω στο γυναικείο σώμα.

Η Σταματίνα έκανε ένα πολύ έξυπνο look, που έφερε το συγκεκριμένο σακάκι κοντά στην προσωπική της αισθητική. Έβαλε ένα ελαφρύ, animal printed παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ από πάνω το συνδύασε με ένα απλό, λευκό tank top και ένα ζευγάρι πέδιλα σε snake leather. Η μεγάλη τσάντα του οίκου Chanel ήταν αυτή που ολοκλήρωσε το outfit. Το συμπέρασμα είναι και πάλι ότι το mix and match είναι ίσως το μοναδικό στυλιστικό trick που πρέπει να μάθεις.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή