Τρέχουν να την αντιγράψουν οι influencers: Το νέο λούκ της Ελεονώρας Μελέτη είναι η απόλυτη νέα τάση

Ελεονώρα Μελέτη: Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές ότι αγαπά τις ατέλειές της, δεν της αρέσουν τα φίλτρα και το ρετούς και δεν διστάζει να αποκαλύψει το πραγματικό της αμακιγιάριστο πρόσωπο μπροστά από την κάμερα. Λίγο πριν τη νέα της τηλεοπτική έναρξη του Σεπτεμβρίου, αλλάζει το look στα μαλλιά της και μας αφήνει με ανοικτό το στόμα.

Ελεονώρα Μελέτη: Η λαμπερή παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και blogger.
Η ηλικία της είναι 42 ετών. Το ύψος της είναι 1,70 μ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Οι γονείς της ονομάζονται Γιώργος και Μαρία ενώ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Δημήτρη.

Αποφοίτησε από το τμήμα γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην ιταλική φιλολογία και τη συμβουλευτική ψυχολογία.

Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο ξεκίνημα στο ”Mega Καλημέρα”

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται, ειδικά με τα μαλλιά της! Έχει τολμήσει εντυπωσιακές αλλαγές από μακρύ ξανθό σε μοντέρνο pixie αλλά και κόκκινο της φωτιάς!

Σε λίγα εικοσιτετράωρα η λαμπερή παρουσιάστρια του Mega επιστρέφει τηλεοπτικά με την infotainment εκπομπή “Mega Καλημέρα” και έτσι έκανε μία ακόμα αλλαγή στην εμφάνισή της

Ελεονώρα Μελέτη: Το εντυπωσιακό ξανθό

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη επισκέφτηκε τον κομμωτή κουμπάρο της, Πάνο Καλλίτση, ο οποίος ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της! Μάλιστα αποκάλυψε ότι η ρίζα της είναι φυσική και αντιστοιχεί σε 6,5 ξανθό.

«Δευτέρα ξεκινάμε! Κ το μαλλί έτοιμο κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το ποσό έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, κ με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα! Το χρώμα ωστόσο το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της τβ! Ως φυσική ξανθιά ( ο, τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια) το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παράπονο ξανθό! Η ρίζα φυσική εδώ κ μήνες… ( αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε και κωδικούς!) Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός @panoskallitsis. Η πρόκληση για φέτος θα είναι τα τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω» έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»