Τρέχουν να την αντιγράψουν οι influencers: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πολυτελές μανικιούρ που κάνουν όλα τα chic girls τώρα

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τις γυναίκες που λατρεύουν να είναι πάντα κομψές. Όπως έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές, προτιμάει τα έντονα χρώματα, μιας και συνηθίζει να πειραματίζεται συχνά με αυτά στην εμφάνισή της, αυτή τη φορά όμως έκανε μια μικρή αλλαγή με ένα πιο φυσικό αλλά πολύ κομψό nail look.

Υιοθέτησε την απόλυτη τάση της σεζόν

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ, που όμως έδειχνε λίγο διαφορετικό μιας και ήταν σχεδιασμένο στα οβάλ, μακριά νύχια της. Τα λευκά tips ήταν όσο λεπτά έπρεπε για να δείξουν κομψά, αλλά και για να φανούν περισσότερο, κάνοντας αντίθεση με τη διάφανη ροζ βάση της.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα διαχρονικό, κλασικό μανικιούρ μεν, αλλά με μια αβίαστη κομψότητα που έκανε τα άκρα της να δείχνουν ακόμα πιο λεπτά.

Τις τελευταίες ημέρες, συνδυάζει τα ρούχα που επιλέγει να φοράει μαζί με το χρώμα των νυχιών της, κάνοντάς το το πιο ευέλικτο μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία. Έτσι, έδειξε chic τόσο με το ροδακινί – πορτοκαλί κουστούμι της όσο και με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε με μεγάλη επιτυχία μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από την Old Money αισθητική, που θέλει όλες οι επιλογές σε νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ και μαλλιά να αποπνέουν μια πολυτέλεια αλλά και έναν κομψό μινιμαλισμό. Και αυτό ακριβώς είναι που κάνει ένα look να δείχνει και πιο “ακριβό”.

Related posts

Είπε μόνο 2 λέξεις: Η Κόνι Μεταξά απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Μάριο Καπότση, για 1η φορά

Αντί για πλαστική: Η οικονομική & αναίμακτη αισθητική παρέμβαση που άλλαξε το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά

Τρέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται