Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Σήκωσε ο ίδιος το φέρετρο της μητέρας του – Σπαραγμός στην κηδεία της

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση στη Σκιάθο, όπου μετέφεραν και τη σορό της μητέρας του.

Συγκίνηση στην κηδεία της μητέρας του

Η Ουρανία Σουλτάνη έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε. Η μητέρα του Ντάνου πάλεψε παλικαρίσια την ασθένειά της και άφησε την τελευταία την πνοή λίγες ώρες μετά τον γάμο του γιου της, τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία της μάλιστα καθυστέρησε, καθώς η κακοκαιρία Elias, δεν επέτρεψε στα παιδιά και του συγγενείς της να ταξιδέψουν στη Σκιάθο, τις προηγούμενες μέρες.

Έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του, τον κουμπάρο του, τον αδελφό του, και άλλους συγγενείς και φίλους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδεψε με τα πόδια τη σορό της μητέρας του στον Ιερό Ναό της εκκλησίας της Λημνιάς, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Στην εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε αμίλητος μπροστά από το φέρετρο της μητέρας του καθώς έφτασαν στον Ιερό Ναό. Στη συνέχεια μαζί με τον αδελφό του σήκωσαν στα χέρια το φέρετρο κα το μετεφεραν στο εσωτερικό του ναού.

Εξω από την εκκλησία υπήρχαν λίγα στεφάνια από την οικογένεια της μητέρας του Ντάνου, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει από τον κόσμο αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον «Φύλακα Άγγελο».

Related posts

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι: Η νέα βραδινή έξοδος για Ζουγανέλη – Συρίγος που τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους

Και επίσημα ζευγάρι Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης – Το παθιασμένο φιλί που έβαλε τέλος στα σενάρια

Συγκλονίζει η Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»