Τραγικές ώρες για την Αλίκη Κατσαβού: Τι έκαναν άγνωστοι στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του Tik Tok, με τον τάφο του Κώστα Βουτσά να είναι βεβηλωμένος.Η εκπομπή Super Κατερίνα, είχε σήμερα 20/5 όλο το ρεπορτάζ για το θέμα ενώ έκανε δηλώσεις και η Εύη Καραγιάννη.

Η ίδια, δεν ήταν ενήμερη για το θέμα

Όπως είπε, τον είχε δει και στον ύπνο της.«Είμαι σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, έχω λίγο διάστημα που δεν βρέθηκα στον τάφο του. Σύντομα που θα πάω, το πρώτο που θα κάνω είναι το μνημόσυνό του. Πάντα του κάνω το μνημόσυνο και στην Καβάλα! Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε για τον Κώστα μας τι έχει συμβεί. Χθες τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντα μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω συχνά γιατί υπάρχει δίπλα μου! Πάντοτε μου βγαίνουν τα όνειρα. Χθες τον έβλεπα στον ύπνο μου και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το σοκαριστικό πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη!», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Καραγιάννη στον Alpha.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με την τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού, η οποία είπε χαρακτηριστικά «μην πιστεύετε όσα βλέπετε στο Tik Tok».

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ

Παρόλα αυτά, σύμφωνα και με τα πλάνα που προβλήθηκαν στον αέρα, οι συγκεκριμένες ζημιές στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού, είναι αδύνατο να έχουν προκληθεί από καιρικές συνθήκες και σίγουρα έχει μπει ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, έγινε μια εκταφή ακριβώς δίπλα από το μνήμα του Κώστα Βουτσά, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές οι οποίες δεν διορθώθηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανείς από την οικογένεια δεν έχει ενημερωθεί και αναμένεται να επικοινωνήσουν με το Α’ Νεκροταφείο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

«Αυτό είναι ιεροσυλία», δήλωσε και η αδερφή του Κώστα Βουτσά.

Related posts

Κομψή όπως πάντα: Η Μάρα Ζαχαρέα γευμάτισε με γνωστές κυρίες και έβαλε το σύνολο που θέλουν όλες

Αναστέναξε το στάδιο: Ο NiVo ανέβασε στη σκηνή την κορούλα του και τραγούδησαν το πιο γνωστό του τραγούδι

Γεμάτος τατουάζ, κούκλος και φιλανθρωπος: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη