Τους απάντησε κατάλληλα: Σάλος με τα αρνητικά σχόλια προς την Ανθή Βούλγαρη για το ντοκιμαντέρ στα Τέμπη

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2024 προβλήθηκε στο Mega το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα της Ανθής Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη, με τίτλο “Μαμά, έρχομαι”.Το αφιέρωμα δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, αφού πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν και συγκλονίστηκαν από τις μαρτυρίες. Όμως, σε αρκετούς προκάλεσε αλγεινή εντύπωση τα υπερβολικά πολλά πλάνα στην ίδια την Ανθή Βούλγαρη, την οποία κατηγορούν για αίσθηση εγωπάθειας, με πολλά κοντινά και γκρο πλαν στην παρουσιάστρια που περίσσευαν και μετρίασαν τη δύναμη της αφήγησης και της συνολικής προσπάθειας ενός ντοκιμαντέρ για μια τέτοια τραγωδία.

Η απάντηση της Ανθής Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη ρωτήθηκε για τα σχόλια που έγιναν για το ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε, από την εκπομπή “Γεια σου” του ΣΚΑΪ.

“Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Δεν συμφωνώ ότι υπήρχαν περισσότερα πλάνα δικά μου από ό,τι στους συγγενείς των θυμάτων. Ο κόσμος αγκάλιασε το ντοκιμαντέρ, ήταν μια τετράμηνη δουλειά με ρεπορτάζ και έρευνα. Έγινε με πολύ σεβασμό και αυτό το εισέπραξαν και οι συγγενείς των θυμάτων”, ανέφερε.

Related posts

Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε

“Eίμαι περήφανος για την καταγωγή μου” Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Παππάς, κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα

Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Κορομηλά: Είπε αυτό για τα ζώα και αποθεώθηκε από τους φιλοζωικούς οργανισμούς