Τούνη-Αλεξάνδρου: Ο γιος τους έγινε ενός! Το πάρτι υπερπαραγωγή, ο εντυπωσιακός στολισμός και η τούρτα

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, Πάρη. Αυτή η μέρα σηματοδότησε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Ιωάννας.

Πριν από δύο ημέρες, ο μικρός Πάρης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σήμερα οι γονείς του του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτι στο σπίτι τους στην Αθήνα, που ήταν εντυπωσιακό και υπερπαραγωγή θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.

Γενέθλια υπερπαραγωγή για τον μικρό Πάρη

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Τούνη, το οποίο είχε θέμα τα ταξίδια που έχει κάνει το μικρό παιδί στον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Το σπίτι γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ την παράσταση έκλεψε η διώροφη τούρτα που έσβησε ο μικρός Πάρης, η οποία ανέγραφε πάνω τις πόλεις και τις χώρες που έχει ταξιδέψει ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στο παιδικό πάρτι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κόρες του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο νονός του γιου της Ιωάννας Τούνη, Γιώργος Μανίκας.

Φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δ. Αλεξάνδρου

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά