Τούμπα όλα: Επιτέλους λάμπει η αλήθεια, “νίκησε” η Καρυστιανού –Ανατροπή & λύτρωση για τους νεκρούς των Τεμπών

Η Μαρία Καρυστιανού, η «μάνα των Τεμπών», η γυναίκα που θεωρείται σύμβολο δικαιοσύνης για τις 57 ψυχές που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, καθήλωσε για μία ακόμα φορά και κέρδισε την υποστήριξη της Ευρώπης. Με τη σημερινή της ομιλία, κατάφερε να κερδίσει τη θετική αντίδραση της επιτροπής αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία ψήφισε υπέρ της διατήρησης της αναφοράς ανοιχτή, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για περαιτέρω δικαιοσύνη με την υποστήριξη της Ευρώπης.

Ανοίγει ο δρόμος για την δıκαίωση 57 ψuχών

Μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη και 1.350.000 πολίτες της Ελλάδας, βρέθηκαν για δεύτερη φορά το κατώφλι του ευρωκοινοβουλίου για να παρουσιάσουν στην επιτροπή αναφορών (PETI) την επιχείρηση συγκάλυψης ενός εγκλήματος που εκτελείται στην Ελλάδα, καθώς και την προσπάθεια απόκρυψης των πολιτικών ευθυνών.

Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στο documentonews.gr που βρέθηκε στις Βρυξέλλες δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εκπροσώπους της ένωσης για την στήριξή τους στο έγκλημα των Τεμπών. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να διεκδικούμε το δίκιο μας, όχι μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης όπως θα έπρεπε αλλά μέσω του ευρωπαϊκού θεσμικού οργάνου. Ελπίζουμε όλο αυτό να αποτελέσει αφετηρία για να επανέλθει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα».

Ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας επίσης στο documentonews.gr σχολίασε: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εδώ και ένα χρόνο οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι αρμόδιοι υβρίζουν τους νεκρούς μας, απαξιώνοντας το έγκλημά τους. Είμαστε βέβαιοι πως με την συμβολή της Ευρώπης θα ασκήσουμε τη δέουσα πίεση για την ανάδειξη της αλήθειας και την τιμωρία των υπευθύνων. Έχουμε χρέος στα παιδιά μας».

Η κυρία Καρυστιανού έκανε λόγο για νομιμοποίηση της ατιμωρησίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παρέχει στον αρμόδιο τότε Υπουργό και νυν βουλευτή πλήρη ασυλία. Δεν τον παραπέμπει καν να κριθεί στη δικαιοσύνη».

Related posts

“Σε κανένα νησί δεν την είχαμε”: Ανοίγουν τα στόματα για τις τελευταίες μέρες της Άννας Παναγιωτοπούλου

Έφτασε πρώτος, τον συνόδευε η κορούλα του: Κατέρρευσε ο γιος της Άννας Παναγιωτοπούλου στην κηδεία

“Τόσο σου στοίχισε ο χωρισμός”: Σούσουρο με τη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό στην παραλία