«Του είπα αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»: Ξεσπά δημόσια η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα μίλησε δημόσια για το θέμα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη της και στους Μπο και  Μάριο Πρίαμο.

Τι δήλωσε η μητέρα της

Η μητέρα της παίκτριας του survivor είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο.»!

Και τόνισε: « Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.»!

Και συνέχισε λέγοντας στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.»!

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι