Total black, επιτομή του στυλ: Τα πένθιμα λουκ της Μαρί Σαντάλ και της Ολυμπίας της Ελλάδος στην κηδεία του τέως Βασιλιά

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών και δεν έλειψαν και τα σχόλια για το προσεγμένο λουκ των πενθούσων.

Η επιτομή του στυλ

Στο τελευταίο αντίο, ήταν όλοι τους εκεί για να αποχαιρετήσουν τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Ανάμεσά τους η αδελφή του βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η σύζυγός του Λετίθια, η πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του βασίλισσα Μαξίμ, η βασίλισσα της Δανίας και αδερφή της Άννας – Μαρίας, Μαργαρίτα, ο μέγας δούκας του Λουξεμβούργου, Ερρίκος κ.ά.Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, προ τελευταίοι ήρθαν στο ναό η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία με τα αδέρφια της και τελευταίες η σύζυγος του Παύλου Μαρί Σαντάλ με την χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Άννα Μαρία.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Οι εμφανίσεις της Μαρί Σαντάλ και της Μαρίας Ολυμπίας απασχόλησαν τον σχετικό μη κερδοσκοπικό λογαριασμό Royal Fashion Police στο Instagram ο οποίος βρήκε τους σχεδιαστές που επέλεξαν μητέρα και κόρη από την ημέρα της άφιξής τους στην Ελλάδα.

H Mαρία Ολυμπία φόρεσε σχεδιαστές όπως Maison Valentino, Celine και Aquazzurra ενώ η Μαρί Σαντάλ Dior, Hermes, Gianvito Rossi και Prada από τις 13 έως και τις 15 του μήνα σε όσες εμφανίσεις έκαναν στην Αθήνα πριν την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά.

Δείτε εικόνες από τη μέρα

Τα λουκ των κυριών

Related posts

Ξέσπασε στα.. μαλλιά της: Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό, το νέο της λουκ

«Μαζί σου για πάντα»: Η Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & όλοι παρατήρησαν τα χέρια της

Η μια πιο όμορφη από την άλλη: Τα παιδιά της Μπέττυ Μαγγίρα μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικές δεσποινίδες