Τόνια Σωτηροπούλου: Η φλογερή απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη μπροστά στις κάμερες

Για τους φόβους της και τον Κωστη της μίλησε το γνωστό μοντέλο, αλλά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη.

Ο μεγαλύτερος φόβος της και οι δηλώσεις για Γεωργούλη

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να χάσω ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι υπερπροστατευτική μαζί τους» παραδέχτηκε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Για τον Κωστή Μαραβέγια και τη θεωρία πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε, «Έχω την τύχη να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο που μου λέει πάντα την αλήθεια, αλλά όταν αισθάνομαι ότι δε πηγαίνουν καλά τα πράγματα, φωτίζει τα θετικά μου στοιχεία. Μου υπενθυμίζει την πορεία μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι συνοδοιπόρος πολύ ουσιαστικός. Γιορτάζει πολύ την επιτυχία μου ακόμα και σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου.Ο γάμος δεν πιστεύω ότι σκοτώνει τον έρωτα. Ο γάμος είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας χωρίς να περιμένεις ότι το έχεις ανάγκη. Όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια και δουλειά και όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τον άλλον».

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε ένα σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει λέγοντας, «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Ευχαριστώ».

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ