Τον δείχνει για πρώτη φορά: Ο γιος της Δώρας Αναγνωστοπούλου έγινε 16 ετών και είναι ένας κούκλος σαν τη μαμά του

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου έχει επιλέξει να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Η γνωστή δημοσιογράφος αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες που δεν αφορούν τη δουλειά της και έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι εκτός από δημοσιογράφος,

είναι και μητέρα δύο παιδιών.

Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε να μοιραστεί μέσα από ένα story της στο instagram μια φωτογραφία για τα 16α γενέθλια του γιου της τον οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά – σε αυτή την ηλικία.

Ο γιος της Δώρας Αναγνωστοπούλου έγινε 16 ετών και είναι ένας κούκλος σαν τη μαμά του

Ο μεγάλος της γιος έγινε πρόσφατα 16 κι έτσι με αφορμή τα γενέθλιά του ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία του κι έγραψε: «Sweet Sixteen My Boy».

Ο γιος της είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο αγόρι, ενώ αν και δεν έχει πάρει το χρώμα ματιών της μαμάς του, έχει το ίδιο ζεστό βλέμμα με εκείνη κι έτσι της μοιάζει αρκετά.

Η ανάρτηση της Δώρας Αναγνωστοπούλου για τον γιο της

“Με βασανίζει συχνά το ερώτημα αν είμαι αρκετά παρούσα στη ζωή των παιδιών μου. Ξέρω πως υπάρχουν στιγμές που θα με ήθελαν δίπλα τους ακόμα και για κάτι εντελώς απλό και τετριμμένο, αλλά νομίζω πως στο τέλος της ημέρας διατηρούμε μια καλή ισορροπία” είχε πει η δημοσιογράφος σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τα παιδιά της.

Related posts

«Να μαζέψει τα λόγια της»: Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από αυτά που ξεστόμισε η Ασημίνα για την Βρισηίδα

Στο πόδι όλη η τέως βασιλική οικογένεια: Σε πελάγη ευτυχίας ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με 1 φώτο

«Ακόμη λερώνει την ψυχή μου»: Ο βαρύς Γολγοθάς της Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την επίθεση & οι εφιάλτες