Το βλέμμα στο κενό,τα μάτια θλιμμένα: Η πρώτη δημόσια δήλωση της Ιλένιας Ουίλιαμς 12 μέρες μετά το χαμό του μπαμπά της

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου σε ηλικία 73 ετών, νυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της.

Η ίδια, φαίνεται να είναι μια χαρά καθώς όπως είπε πήρε λίγο το χρόνο της και η ζωή συνεχίζεται. Παράλληλα ευχαρίστησε τους followers της για τα αμέτρητα μηνύματα που έλαβε όλες αυτές τις ημέρες.

Ο θάνατος του πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τη «βύθισε» στο πένθος και τώρα προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα χωρίς εκείνον.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του τραγουδιστή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο, η κόρη του επέστρεψε στα social media θέλοντας να ευχαριστήσει για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.

«Είναι άβολο, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δε θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Η ζωή συνεχίζεται και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους», είπε ποζάροντας στον φακό δίχως ίχνος μακιγιάζ.

Related posts

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro