Το βικτωριανό νυφικό της Έλενας Τοπαλίδου: Με κεντημένο μπούστο και απίθανα φουσκωτά μανίκια

Ο Νίκος Κουρής και η αγαπημένη του Έλενα Τοπαλίδου πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους το απόγευμα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η πρωτότυπη εμφάνιση

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Ο ηθοποιός και η ηθοποιός-χορογράφος επισφράγισαν τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με backback και τη νυφική ανθοδέσμη στο χέρι, τυλιγμένη σε χαρτί περιτυλίγματος.

Η νύφη έφτασε με μαύριο κάμπριο αυτοκίνητο και τον γιο της, που είναι ίδιος με τον πατέρα του, να την συνοδεύει στην εκκλησία.

Η ίδια ήταν μια διαφορετική νύφη, επιλέγοντας ένα υπέροχο νυφικό, που ταίριαζε απόλυτα στο στιλ της και την λεπτή σιλουέτα της.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα σατέν puff sleeve νυφικό με βαθύ ντεκολτέ, τονισμένους ώμους και ογκώδη μανίκια με στενές μανσέτες με κουμπιά. Το φόρεμα κατέληγε σε φαρδιά φούστα που είχε ένα μεγάλο σκίσιμο.

Το φόρεμα ήταν πολύ αριστοκρατικό σε βικτωριανό στιλ με κεντήματα από λευκή κλωστή στο πάνω μέρος. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι απλές πέρλες.

Η πλάτη ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με κουμπιά μέχρι τη μέση και μυτερό τελείωμα.

Συνδύασε το νυφικό της με χρυσές γόβες.

Πρόκειται για ένα φόρεμα από τον οίκο “Μeglam” της σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα.

Ο ηθ0ποιός δήλωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους: “Το νυφικό εγώ το παρήγγειλα. Είναι πολύ ωραίο να μπεις σε αυτή τη δοκιμασία. Να διαλέξεις το νυφικό της γυναίκας σου και να εύχεσαι να της αρέσει. Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει, οπότε αυτό είναι πολύ μεγάλη ήττα”.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ξύπνησε μέσα μου η νόσος Κρον, έκανα κακό στον εαυτό μου, πλέον είμαι λίγο καλύτερα»

«Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου. Έκανα καλά;»

«Τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»: Έξαλλη στον αέρα η Καινούργιου με τον Βαλάντη