Το θαύμα που βίωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η εικόνα της Παναγίας πλημμύρισε μύρο – «Ο Θεός δεν ερμηνεύεται»

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Οικονομόπουλος πιστεύει πολύ στον Θεό, που, όπως λέει, δεν ερμηνεύεται. Ο ίδιος είχε μιλήσει για το θαύμα που βίωσε, όταν η εικόνα της Παναγίας πλημμύρισε μύρο.Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δωρίσει πρόσφατα όλη την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία στην Κατερίνη.

Το θαύμα που βίωσε

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», εξομολογείται ο Νίκος Οικονομόπουλος μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει.Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», σημειώνει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της», σημείωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Related posts

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: «Σ΄αυτόν το δύσκολο κόσμο που όλα μοιάζουν ετοιμόρροπα…»

Τέλος εποχής για τη Eurovision όπως την ξέρουμε; Τι θα συμβεί αν κερδίσει το Ισραήλ τον διαγωνισμό, τα 2 σενάρια

Πιο γυναικάρα από ποτέ στα 41 της η Μαριέττα Χουρσαλά: Εμφανίστηκε με μαγιό στην παραλία και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη