«Το σόι σου»: Φουντώνουν οι φńμες για την επıστροφή του αγαπnμένου τηλεοπτıκού σίρıαλ μετά από αυτό

Μπορεί καθενός μας το σόι να μη μας λείπει πάντα, αλλά το τηλεοπτικό σόι του Alpha το έχουμε νοσταλγήσει!

Γιατί οι καλές κωμωδίες,λείπουν πλέον από την τηλεόραση.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Μελέτης Ηλίας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@star» για την πιθανή επιστροφή του αγαπημένου σίριαλ: «Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει το remake της σειράς “Το σόι σου”. Το θέλει και ο κόσμος πολύ. H σειρά συζητιέται κάθε χρόνο για να γίνει ξανά. Βέβαια και εμείς θέλουμε, το καστ, αλλά και το κανάλι θέλει».
Από τη στιγμή που οι τηλεθεατές, το καστ, αλλά και το κανάλι συμφωνούν να γίνει ένας κύκλος επεισοδίων, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Αρα, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τη Βάσω Λασκαράκη, τον Μελέτη Ηλία, τη Ρένια Λουιζίδου, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Ορκόπουλο, τη Βίβιαν Κοντομάρη, τον Σόλωνα Τσούνη, την Ιωάννα Ασημακοπούλου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο από το φθινόπωρο του 2024 ξανά μαζί. Για πολλούς τηλεθεατές, άλλωστε, ήταν λάθος που κόπηκε η σειρά στον Alpha απότομα.

Έτσι, το ενδεχόμενο ενός reunion της επιτυχημένης κωμικής σειράς έχει βρει θερμούς υποστηρικτές. Να θυμίσουμε ότι η σειρά προβλήθηκε από το 2014 μέχρι το 2019 και διακόπηκε ξαφνικά, έπειτα από διοικητική απόφαση στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα στους ηθοποιούς που βρίσκονται ήδη σε άλλες παραγωγές του Alpha (Μελέτης Ηλίας, Ρένια Λουιζίδου) και σε άλλους που είναι σε άλλα κανάλια (Ορκόπουλος, Λασκαράκη) ή είναι ελεύθεροι και δεν δεσμεύονται από κάποια τηλεοπτική παρουσία (Μίρκα Παπακωνσταντίνου).

Related posts

“Τόσο σου στοίχισε ο χωρισμός”: Σούσουρο με τη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό στην παραλία

Λουτρό αλήθειας από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Θα “ρίξω” βόμβα μεγατόνων!»

“Έλεγε ότι δεν είμαι ωραίο κοριτσάκι”: Κατάθεση ψυχής της Δόμνας Μιχαηλίδου για τη μητέρα της