Το reunion με τον Άρη Τσάπη: Ο Ρούλης από το Ευτυχισμένοι μαζί είναι αγνώριστος 15 χρόνια μετά τη σειρά

Σχεδόν 15 χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιας από τις επιτυχημένες κωμικές σειρές του MEGA με πολλά παιδιά – ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν.

Μερικά από αυτά σήμερα συμμετέχουν σε διάφορα τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και θεατρικά πρότζεκτ. Άλλα όμως, έχουν απομακρυνθεί από την υποκριτική και έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους. Με το πέρασμα του χρόνου, η εμφάνιση των τότε μαθητών της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) έχει αλλάξει πολύ, όπως για παράδειγμα, αυτή του Ρούλη, κολλητού φίλου του Θανάση (Άρης Τσάπης).

Μετά το reunion Θανάση, Φίφης και Γιαννάκη στο TikTok, ο Άρης Τσάπης συναντήθηκε και με τον Ρούλη (Γιώργο Λιάτη). Μέσω TikTok, ο ηθοποιός είπε στους διαδικτυακούς φίλους του: «Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να βρεθούμε» και στη συνέχεια, αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λιάτης. Ο ίδιος φαίνεται να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των Escape Rooms (δωματίων απόδρασης με παιχνίδια γρίφων).

Δείτε το video

@aristsapis Ε ναι λοιπόν αυτός είναι! Και πιστέψτε με θα περάσετε τέλεια! #borderland #comingsoon ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Related posts

“Ειδαμε την Μελωδία να ανοίγει τα ματάκια της”: Η μαγική στιγμή που έζησαν Μαυρίκιος & Ιλάειρα στο υπερηχογράφημα

Την «δίκασε» με 7 λέξεις: Η Γερμανού είπε ό,τι δεν ξεστόμισε κανείς για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Eurovision

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές με τους δύο “άντρες” της ποζάρει με μπικίνι και «μαγεύει» με το αγαλματένιο κορμί της