Το πρώτο πράγμα που έκανε η κόρη της Καϊλή: Πώς είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι-Ποια η σχέση της με τον Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή μετά από 3 μήνες στην φυλακή, αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι και επέστρεψε στο σπίτι της και στο παιδάκι της.

Η κατάσταση στο σπίτι

Μεγάλη της στεναχώρια ήταν η κόρη της, αφού όπως είπε δεν την άφησαν να την δει και μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες την συνάντησε ελάχιστες φορές.Για την αποφυλάκισή της έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι στις δεσμίδες των χρημάτων που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της υπόθεσης, δεν εντοπίστηκαν δικά της δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ αντίθετα βρέθηκαν τα αποτυπώματα των Ιταλών συγκατηγορουμένων της, Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν πάρα πολύ συγκινητικές διότι όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό, ήταν κολλημένη αγκαλιά. Εκεί παρατηρήσαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ότι το παιδάκι τη χάιδευε στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στο σώμα γιατί σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει πράγματι ότι είχε τη μητέρα του. Είναι μοναδικές στιγμές, που συγκινούν. Το περισσότερο διάστημα το περνάει με το παιδάκι της. Προσπαθεί να έρθει σε ένα νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα στη φυλακή είναι πολύ σκληρά κι απάνθρωπα. Οι μοναξιά η αμφισβήτηση», αποκάλυψε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Για τον πατέρα του παιδιού της

Σχετικά με τη σχέση της με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Φραντσέσκο Τζιόρτιζι: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Η επικοινωνία την οποία έχουν αφορά την σχέση με το παιδί. Δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα. Ο χρόνος θα δείξει. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή».

Μετά λοιπόν την αποφυλάκιση της, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης σε τι κατηγορίες εφέρετο ότι συμμετείχε ο σύντροφός μου και πατέρας της κόρης μου, κατέρρευσε όλη μου η ύπαρξη, χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος όλος, έγινα χίλια κομμάτια» αποκάλυψε. Ενώ, δήλωσε «Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου».

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»