Το πήρε το κορίτσι: Γάμος 50.000€ για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι & τον γιατρό σύντροφό της 2 μήνες μετά τη γνωριμία

Στις 9 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την Αθήνα για τον γάμο.

Πόσο κόστισε ο γάμος

Η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε στο πλευρό του καλού της φίλου, Zeraw, ο οποίος τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό.

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», δήλωνε λίγες ημέρες πριν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», είχε αποκαλύψει ο Νεκτάριος Λεμονίδης για τη γνωριμία του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε φωτογραφίες

Η Beautiful People PR Events με τον Χάρη Σιανίδη ανέλαβε το μεγάλο κάλεσμα για το γαμήλιο πάρτι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ακολουθούν βίντεο:

Related posts

Τεράστιο σαλόνι & οικογενειακές φωτογραφίες: Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι της Οικονομάκου στην Κηφισιά είναι το όνειρο κάθε οικογένειας

Κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα: Σάλος με το πανάκριβο ρολόι του Ατζούν στο Survivor, το “μπάνισε” ο Γκέντζογλου

Πανικός πάνω στην σκηνή: Η Μαρίνα Σάττι τα έσπασε στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα – Βροχή τα γαρύφαλλα όταν χόρευε