Το πήρε απόφαση ο Καραφώτης – Παντρεύεται την 11 χρόνια μικρότερη σύντροφό του – Ίδια η Δούκισσα Νομικού!

Θα μπορούσε να είναι ακόμα και μοντέλο! Η αποκάλυψη από τον γνωστό τραγουδιστή και οι φωτογραφίες τους…

Ένα βήμα πριν το γάμο ο Κώστας Καραφώτης;

Αυτό διαβάσαμε στο περιοδικό “Down Town”, το οποίο αναφέρει πως ο τραγουδιστής, ορκισμένος εργένης επί πολλά χρόνια, βρήκε τον άνθρωπό του στο πρόσωπο της επί 4 χρόνια αγαπημένης του, και σήμερα συγκατοικούν μαζί στο σπίτι του, στη Γλυφάδα.

Εκείνη είναι εκτός του δικού του χώρου. Συγκεκριμένα, ασχολείται με τις επιχειρήσεις της, οι οποίες αφορούν τον τομέα της αισθητικής. Κι αυτή είναι η πιο σοβαρή σχέση που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Κώστας, μας μαρτυρούν άνθρωποι από τον κύκλο του.

Ξανθιά καλλονή, κλώνος της Δούκισσας Νομικού – Η 11 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Κώστα Καραφώτη! (ΦΩΤΟ)
O Κώστας Καραφώτης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, τον γάμο αλλά και στην φάση της ζωής του που χρειάστηκε να συμβουλευτεί ψυχολόγο.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ανέφερε: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν».

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Έχει υπάρξει περίοδος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και με είχε βοηθήσει πολύ» πρόσθεσε.

Related posts

“Ο έρωτας ξαναχτυπά την πόρτα” Χαμογελά ξανά η Τατιάνα Μπλάτνικ ένα μήνα μετά το διαζύγιο

Σοκάρει η Ειρήνη Πασχαλέρη: «Έχασα το ένα παιδί μου σε ηλικία 5 ετών από αυτή την ασθένεια»

Μόνο ο Κραουνάκης την έκραξε: Είπε για την Παπαρίζου και τη Eurovision αυτό και την καταδίκασε