Το πιο cute βίντεο της ημέρας: Οι δίδυμες Τανιμανίδη τσουγκρίζουν αβγά με ασορτί outfits και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, βρίσκονται στην Σίφνο για τις διακοπές του Πάσχα, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάννα και Φιλίππα.

Μια γλυκιά στιγμή, απαθανάτισε και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της η Χριστίνα Μπόμπα, προκαλώντας και πάλι την αδικαιολόγητη οργή τους.

Οι δίδυμες τσουγκρίζουν τα αυγά

Στο βίντεο οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη ντυμένες ασορτί και φορώντας bucket hats, όπως και η μαμά τους, φαίνεται να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο έθιμο του τσουγκρίσματος των κόκκινων αβγών. Η Χριστίνα Μπόμπα όταν σπάνε τα αβγά τους τούς εξηγεί πως “έτσι είναι το παιχνίδι”, προκειμένου να μην στεναχωρηθούν.

Αν και πολλοί ήταν οι followers που γέμισαν καρδούλες την ανάρτηση, δεν έλειψαν κι εκείνοι που είχαν κάτι αρνητικό να πουν. Ορισμένοι σχολίασαν τη φράση της μαμάς των διδύμων, λέγοντας πως το τσούγκρισμα των αβγών δεν είναι παιχνίδι. “Αλλά τι είναι δηλαδή για πες μας”, σχολιάζει κάποιος από κάτω με την στιχομυθία που ακολουθεί να είναι πραγματικά αχρείαστη κάτω από ένα τόσο γλυκό βίντεο.

Δείτε το video

Related posts

“Δεν ήξερα τίποτα”: Νίπτει τας χείρας του ο Κοκλώνης για τις απρέπειες του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή

“Σας βαρέθηκα όλους” Εξαφανισμένος από παντού ο γιος του Πάριου, ούτε η Αλιμπέρτη δεν τον βρίσκει

“Η ζωή προχωράει” Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό, έκανε το επόμενο βήμα η Αθηνά Οικονομάκου