Το πε και το κάνε η Σπυροπούλου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την εγκυμοσύνη και έδειξε πόσα κιλά έχασε

Η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης, έγιναν πρόσφατα γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Στις 3 Ιανουαρίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει.

Όπως έχει πει η ίδια, το μωράκι το θηλάζει όλη την ημέρα είναι μαζί του και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της ώστε οι ώρες μαζί του να είναι με ηρεμία και γαλήνη. Παράλληλα η Κωνσταντίνα μέσα από ένα insta story αποκάλυψε και τα κιλά που έχει χάσει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα της εμφάνιση μετά την γέννα

Με μερικές φωτογραφίες, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, πόζαρε εμφανώς αδυνατισμένη στον καθρέφτη της και όπως έγραψε έχει ήδη χάσε τα πρώτα δέκα κιλά. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως το μωράκι τρέφεται αποκλειστικά με το μητρικό γάλα.

Ο γυναικολόγος της είχε αποκαλύψει, λίγο μετά τον τοκετό: «Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της»..

Ενώ η Κωνσταντίνα στις πρώτες της δηλώσεις είχε πει πως: «Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα».

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»

Άννα Αδριανού: «Πέθανε από πολύ άσχημο καρκίνο και είχε πολύ κακή κάθοδο, το έζησα ενώ ήμουν πολύ νέα»