«Το πάρτυ της Ζωής μου»: Η Ελένη Ράντου γιόρτασε σε κλίμα συγκίνησης τα γενέθλιά της και μία ξεχωριστή έκπληξη την περίμενε

«Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα ένα πάρτυ» και η Ελένη Ράντου το απέδειξε στα γενέθλιά της.

Τα γενέθλια της γιόρτασε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η Ελένη Ράντου στο θέατρο Διάνα και θέλησε να μοιραστεί μερικές από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Το πάρτυ της Ζωής μου» ανέβασε στο Facebook δυο φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη χθεσινή εμφάνιση στο θέατρο, θέλοντας να μας δείξει την υπέροχη τούρτα που της είχαν ετοιμάσει οι αγαπημένοι της συνεργάτες αλλά και την μαγική στιγμή που όλο το θέατρο της τραγούδησε για τα γενέθλιά της.

Μία υπέροχη έκπληξη στο θέατρο Διάνα

Συγκεκριμένα, η τούρτα ήταν εμπνευσμένη από την παράσταση, με την οποία η ίδια αισθάνεται μεγάλη σύνδεση, δεδομένου ότι αποτελεί δικό της κείμενο. Στην περιγραφή της πρώτης της ανάρτησης έγραψε:

«Κάποιος γιορτάζει που να ξέρω που να θυμάμαι τι να πω..Κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα. Είμαι εγώ», έγραψε η ηθοποιός που έκλεισε 58 χρόνια ζωής.

Related posts

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;

“Πόνος μην μας έρθει μακάρι”: O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το «Ζάρι» & ετοιμάζεται για την Eurovision ’25

Αγνώριστη η θρυλική Netta Barzilai που κέρδισε με το ”Toy” – Μείον 30 κιλά έξι χρόνια μετά τη νίκη της