«Το παιδί μου έφυγε άδικα…»: Ρίγη συγκίνησης για την κα Ειρήνη, πέθανε ο γιος της και δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ

Ένα ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο, έγινε δωρεά στο ΕΚΑΒ Κατερίνης, από μία ηλικιωμένη, η οποία “έχασε” τον γιο της.

Στη μνήμη του μοναχογιού της έγινε η δωρεά του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Ειρήνη Παρασκευοπούλου δώρισε το ασθενοφόρο στη μνήμη του μοναχογιού της, Παναγιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, του συζύγου της και του πατέρα της, με χρήματα που συγκέντρωσε από μια αγοραπωλησία.

Έτσι, θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν, όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μην φύγει από τη ζωή.

Η παραγγελία για το ασθενοφόρο δόθηκε πριν από ένα χρόνο

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Συνδέσεις», η ηλικιωμένη υπογράμμισε «έχει ένα χρόνο που έδωσα την παραγγελία για ένα ασθενοφόρο. Με οδήγησε σε αυτή την απόφαση το ίδιο το παιδί μου, ο χαμός του παιδιού που έφυγε άδικα. Ευτυχώς οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ, τον βοήθησαν πολύ εδώ στο νοσοκομείο και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στον Άγιο Δημήτριο. Την ώρα που έφυγα από εκεί, μετά από ένα μήνα, έγραφα στο βιβλίο ευχαριστιών… αυτή η φιλοξενία με βοήθησε να ξεκινήσω κι εγώ κάτι. Αυτά τα χρήματα δεν ήταν οικονομίας, ήταν το αίμα του πατέρα μου, και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο γιος μου που έφυγε, έλεγε έχω ήρωα παππού. Ο πατέρας μου ήταν στον στρατό, είχαν πάει στην Αλβανία και στην τελευταία μάχη, πήγε να γλιτώσει κάποιον από ένα κοντινό χωριό, έφαγε σφαίρα στο αυτί και τελείωσε…Με όλο το χρυσό του κόσμου, αυτή την αγάπη που δείχνουν όλοι στην Κατερίνη και στην Πιερία, δεν μπορείς να την αγοράσεις».


Related posts

«Έφτασα στα όρια απορώ πως ζω ακόμη»: Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για την πιο αυτοκαταστροφική περίοδο της ζωής του

Κουβαρντού η Ρίκα Διαλυνά: «Όποιος μαντέψει την ηλικία μου θα πάρει δώρο ένα χρυσό ρολόι»

“Ήταν 120 εκατομμύρια”: Η άγνωστη ιστορία του Γιώργου Καπουτζίδη για το λαχείο που του άλλαξε τη ζωή