Το μυστικό ομορφιάς της: Η κινεζική μέθοδος που χρησιμοποιεί η Μαρία Μπεκατώρου για να είναι πάντα λαμπερή και επιδερμίδα 20αρας

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο λαμπερές και γοητευτικές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Κάθε εμφάνισή της καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα και σίγουρα γίνεται αντικείμενο συζητήσεων.

Τι είναι, όμως, εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει και να μοιάζει με 25άρα;

Τι είναι η εναλλακτική θεραπεία «Gua Sha»

Πρόσφατα, λοιπόν, η παρουσιάστρια μας έδειξε τη θεραπεία που επέλεξε για το πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε την εναλλακτική θεραπεία «Gua Sha», η οποία είναι ένα μασάζ προσώπου με πέτρες. Πρόκειται για απόξεση της επιδερμίδας με ένα εργαλείο μασάζ, για τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Gua σημαίνει ξύσιμο και Sha σημαίνει μικροσκοπικές, επίπεδες κηλίδες, στα κινέζικα.

Η αρχαία αυτή τεχνική προσφέρει τη γενικότερη υγεία και ευεξία του οργανισμού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται ως botox της Ανατολής.

Η θεραπεία «Gua Sha» συμβάλλει στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει λείανση των ρυτίδων.

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό