Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την κόρη της και είναι ίδια η μαμά της

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Ηλία Κρασσά δύο πανέμορφα παιδάκια. Η ίδια είναι πολύ δεμένη με την μικρή της κόρη Μπιάνκα και περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα στον κήπο του σπιτιού της ή σε εξόδους τους.

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τη μικρή Μπιάνκα

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Βίκυ Καγιά έχει επιστρέψει δυναμικά στον ρόλο της στο GNTM, συνεχίζοντας παράλληλα και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε τα σκληρά σχόλια του Twitter για την Βίκυ Καγιά στο GNTM. Το μοντέλο και παρουσιάστρια πλέον έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο, ως μητέρα δύο παιδιών προσπαθεί τον ελεύθερο χρόνο της να τον αφιερώνει πάντα στα παιδιά της.

Τα Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Βίκυ Καγιά φροντίζει να περνάει δημιουργικά τον χρόνο της με την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν. Πολλές φορές μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές τους και αυτό έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής. Η τρυφερή μανούλα εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό φόρεσε το μαγιό της και μαζί με την κόρη της βγήκαν στον κήπο τους να απολαύσουν τον ήλιο.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί στον φακό, φορώντας τα μαγιό τους, με την Μπιάνκα να μιμείται την μαμά της, που ομολογούμαι ότι της μοιάζει πολύ.

Related posts

“Μιλφάρα πλέον!” Η Καινούργιου εμφανίστηκε στα γενέθλιά της με φόρεμα που θυμίζει Πάρις Χίλτον και έκανε πάταγο

“Και το όνομα αυτού Έκτορας” Ένα ακόμα παιδί για τη Χριστίνα Μπόμπα , πλέει σε πελάγη ευτυχίας

“Ο Δημήτρης Κόκοτας ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά και στο τέλος τα κατάφερε με τη βοήθεια του Θεού”