Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η Κατερίνα Κακοσαίου ερμήνευσε το «Όνειρο απατηλό» και αποθεώθηκε

Ποδαρικό στο πρώτο Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» για το 2024 έκαναν το βράδυ της Τρίτης (23/01) ο Γιάννης Πλούταρχος και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό μια μαγευτική βραδιά και ένα special αφιέρωμα στη σπουδαία Ελληνίδα στιχουργό, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ

Πριν από μερικές ώρες η Κατερίνα Κακοσαίου ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης «Πέφτει η Νύχτα με Ρυθμό» και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια που «μιλούν» στις ψυχές μας.

Για την περίσταση η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε μαύρο φόρεμα σε oversized γραμμή, με puffy μανίκια και cut outs στο στήθος που είχε έναν romantic goth χαρακτήρα. Το look ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα μαύρα αρβυλάκια της, που αποτελούν πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας

Το έμφυτο ταλέντο και η αγάπη της Κατερίνας Κακοσαίου για την μουσική την έκανε να τραγουδά από πολύ μικρή ηλικία μαζί με τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίο, δημοσιεύοντας αργότερα τα videos στα social media και εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την κρυστάλλινη φωνή της.


Μπαμπάς και κόρη ερμήνευσαν το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη «Ώρες Μικρές» και αποθεώθηκαν από τους followers, οι οποίοι έκαναν δεκάδες κολακευτικά σχόλια κάτω από το post.

«Μοναδικές φωνές κ οι δυο τους!», «Κατερίνα και μόνο Κατερίνα», έγραφαν μερικά από τα σχόλια.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν