«Το μέτωπό μου δεν κουνιέται»: Ένας “άλλος” ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το botox που έκανε

Ο Γιώργος Τσαλίκης προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση όχι μόνο λόγω της δουλειάς και της καριέρας του αλλά και γιατί έτσι του αρέσει και του φτιάχνει τη διάθεση!

Το botox του Γιώργου Τσαλίκη

Έτσι, γυμνάζεται πολύ, συνήθως προσέχει τη διατροφή του και κάνει μπότοξ στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο 47χρονος τραγουδιστής πρόσφατα ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αποκαλύπτει τις αλλαγές στην εμφάνισή του πριν και μετά το μπότοξ που έκανε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, υπογραμμίζει: “Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση… Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά…Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου…”.

Το βίντεο που ανέβασε

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά