Το λιτό Πάσχα στην Μήλο: Ο Φίλιππος σήκωσε τον Επιτάφιο και η πρώτη Ανάσταση της Άννα Μαρία χωρίς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένεια του περνάει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα. Οικογενειακώς γιόρτασαν το Πάσχα, αλλά σε διαφορετικά μέρη καθώς η μισή οικογένεια πέρασε τις γιορτές στη χώρα μας και η άλλη μισή στη Νέα Υόρκη.

Ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, γιόρτασαν το Πάσχα στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης ενώ η Άννα Μαρία, με τον Φίλιππο και τη γυναίκα του Νίνα Φλορ στη Μήλο, όπου κέντρισαν τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών.

Φίλιππος και Άννα Μαρία έκαναν Πάσχα στην Μήλο

Κάτοικοι του νησιού των Κυκλάδων που είδαν τη σύζυγό του τέως βασιλιά μίλησαν στο MEGA για τις εντυπώσεις που τους άφησαν τα μέλη της οικογένειας.

«Με δέχτηκαν πολύ φιλικά, δέχτηκαν να βγούμε φωτογραφία. Μετά τους είδα πάλι και στην περιφορά, στον Επιτάφιο. Ο Φίλιππος νομίζω τον κράτησε», ανέφερε ένας από τους κατοίκους.

H κυρία Ελένη που μιλάει στο MEGA, έβγαλε στην εκκλησία φωτογραφία με τον Φίλιππο, τη Νίνα Φλορ και την Άννα Μαρία, που όπως λέει έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της. «Μία θλίψη την είχε, αλλά ήταν πολύ καλή, φιλική και πρόσχαρη. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία, τόσο ταπεινή».

Και οι τρεις μετά τον Επιτάφιο, δείπνησαν σε ουζερί στα Πολλώνια της Μήλου, άφησαν στους υπαλλήλους πουρμπουάρ και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με όσους τους αναγνώρισαν και τους το ζήτησαν. «Ήταν οι τρεις τους χωρίς συνοδεία. Πολύ απλοί, φιλικοί», πρόσθεσε η κάτοικος.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s