Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο: Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με τον τριών μηνών γιο της και λιώνει το Διαδίκτυο

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και δεν αφήνουν κανέναν να τους το χαλάσει! Η γλυκιά μανούλα είναι πολύ λαμπερή και ευτυχισμένη και ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Η ευτυχισμένη οικογένεια

Ο μικρός γέννήθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρυσαν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και πλέον δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του μικρού.Η Λάουρα Νάργιες από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς περιεχόμενο στα προσωπικά της προφίλ στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη των μηνών, για το τι συμπτώματα αντιμετωπίζει, τι αλλαγές παρατηρεί στο σώμα της, αλλά και το πώς είναι ψυχολογικά. Η πανέμορφη μανούλα φαίνεται πώς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και μετά τον τοκετό της, μιας και μέσα από stories μας “βάζει” συχνά στην καθημερινότητά της, που πλέον κατακλύζεται με μπιμπερό, μωρουδιακές μυρωδιές, αλλά και τον μικρό της πρίγκιππα.

Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα και τόσο η ίδια, όσο και ο Χρήστος Σαντικάι, ανυπομονούν να τα περάσουν μαζί με τον μπέμπη τους. Η Λάουρα Ναργιες, το μεσημέρι της Κυριακής δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία αγκαλιά με το μωράκι της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα πώς δεν χρειάζεται πλέον τίποτα άλλο για τις φετινές γιορτινές μέρες παρά μόνο την αγκαλιά του μικρού της!

Τα τρυφερά στιγμιότυπα

 

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις