Το ήσυχο βράδυ, έγινε εφιάλτης: Μαχαiρωσε χωρίς λόγο τον πατέρα του μέσα στο σπίτι, τον έκλεισαν σε ψυχιατρεiο

Ο 33χρονος ψυχασθενής, που μαχαίρωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του στην Κόρινθο, θα μπει σε ψυχιατρική κλινική, με απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, μετά το πόρισμα των ειδικών ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το επεισόδιο συνέβη την Πέμπτη, το βράδυ, στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Γαλατάκι, χωρίς να έχει γίνει πρώτα κάποιος καυγάς.

Ο 33χρονος ψυχασθενής ξέσπασε χωρίς λόγο
Ξαφνικά, ο γιος άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 71χρονου πατέρα του, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, τους οποίους κάλεσαν οι συγγενείς του και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο ψυχιατρείο ο 33χρονος ψυχασθενής
Στο μεταξύ, δυο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν, μέσα σε λίγες ώρες, σε παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Αγιάς, στα Χανιά.

Στο πρώτο, μια 63χρονη κατήγγειλε τον 71χρονο σύζυγό της ότι την χαστούκισε στο πρόσωπο και την απώθησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ηλικιωμένος.

Στο δεύτερο, συνελήφθη μια 42χρονη, την οποία κατήγγειλε η 67χρονη μητέρα της ότι την χτύπησε και την απείλησε.

Για τους δύο συλληφθέντες σχηματίστηκαν δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Related posts

“Με την αγάπη μου”: “Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, παντρεύονται το καλοκαίρι στα Μάταλα

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: “Με έπιαναν σε σημεία που απαγορεύεται, ντρεπόμουν”

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί