«Το έκανε για να πάρει τα τυχερά του»: Στον Εισαγγελέα η υπόθεση της Ρόδου με τον σερβιτόρο που δίνει παραγγελίες κολυμπώντας

Ρόδος: Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού εστίασης μίλησε για τον εργαζόμενο της επιχείρησής του και αποκάλυψε τη δική του μεριά.

Οι δηλώσεις του

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο μίλησε για το μαγαζί που προκάλεσε μέχρι και διπλή κυβερνητική παρέμβαση μετά τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν σερβιτόρο του καταστήματος να μεταφέρει ποτά και κοκτέιλ στους πελάτες σχεδόν κολυμπώντας με το ύψος της στάθμης του νερού να φτάνει σχεδόν μέχρι το λαιμό του.

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, το πρωί της Κυριακής ανέφερε πως «αμέσως ζήτησα άμεσο έλεγχο από επιθεώρηση. Στείλαμε κλιμάκιο που πήγε σε δύο ώρες και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Αυτό που βλέπετε δεν υπάρχει κείμενη διάταξη που να το απαγορεύει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ήδη συγκληθεί σύσκεψη στο υπουργείο. «Άλλωστε ετοιμάζουμε νομοσχέδιο άμεσα και θέλω να δω πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται πως είχε την αίτια του ίδιου του εργαζόμενου».

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θέλω να έχουμε τουρισμό, όλα υπό τον όρο του πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων», τόνισε στο τέλος.

Related posts

«Μη με ρωτάτε»: Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι την έκανε έξαλλη;

«Λαχείο» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον αποθεώνει όλο το Star με αυτό που έκανε!

«Πρέπει να είμαι εδώ για την οικογένειά μου»: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο & συγκινεί