Το είπε με τρία γράμματα: Λιώσαμε με την ερωτική εξομολόγηση της Σάκκαρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τον Κωνσταντίνο της καρδιάς της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.Τα τελευταία 3,5 χρόνια η Μαρία Σάκκαρη ζει τον απόλυτο έρωτα με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των media ωστόσο οι δύο νέοι αδιαφορούν και έχουν βρει τις ισορροπίες που τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Ακόμα και όταν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, η 28χρονη και ο 26χρονος βρίσκουν τρόπους για να αναπληρώνουν το χαμένο χρόνο. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει δώσει πολλές φορές το παρών σε σημαντικούς αγώνες της αγαπημένης του, εμψυχώνοντάς την από τις πρώτες θέσεις.

Το 2023 αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού την οποία όπως φαίνεται κατάφεραν να ξεπεράσουν και πλέον είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας μια τρυφερή selfie με τον Κωνσταντίνο της καρδιάς της.

Η 28χρονη εξέφρασε τα αισθήματά της με μια απλή, λιτή λεζάντα, που αρκεί για να καταλάβουμε πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του συντρόφου της.

«Σε αγαπώ», έγραψε η τενίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”