Το είπε και το έκανε η Μαρίνα Σάττι: Σάρωσε στη σκηνή του Β’ ημιτελικού

Η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της εμφανίστηκαν στην 3η θέση του Β’ ημιτελικού και ξεσήκωσαν με το «Ζάρι» όλη την αρένα του Μάλμε.

Το κοινό της Eurovision την καταχειροκρότησε, ενώ ακούγεται πως τραγουδούσαν μαζί της το κομμάτι και την επευφημούσαν κατά τη διάρκειά του. Η Μαρίνα Σάττι όπως ακριβώς και στις πρόβες, εμφανίστηκε φορώντας το φόρεμα που συνδυάζει λευκό με μεταλλικό λιλά χρώμα και τις ψηλές μαύρες μπότες, με τους χορευτές της να είναι ντυμένοι στα μαύρα.

Η πρωτότυπη επιλογή του μονοπλάνου, που έδινε την αίσθηση πως οι τηλεθεατές είναι σαν να παρακολουθούσαν την εμφάνιση σε live από το κινητό τους, αλλά και των 3D γραφικών που πλαισίωσαν την σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής, απογείωσαν την εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία των στοιχηματικών, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί που πιστεύεται πως θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, φαβορί του αποψινού ημιτελικού θεωρείται η Ελβετία, η Αρμενία, το Ισραήλ, η Ολλανδία αλλά και η Νορβηγία.

Related posts

“Σαγαπώ”: Σαν 18χρονη ερωτευμένη η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, τόσα χρόνια μετά

Τραγικές ώρες για την Αλίκη Κατσαβού: Τι έκαναν άγνωστοι στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

Δεν έχουν παντρευτεί, έχουν μια κορούλα: Αυτός είναι ο άγνωστος σύντροφος της Τζένης Μπότση που έκρυβε τόσο καιρό