«Το είδωλο επέστρεψε επίτελους»: Η αποθέωση στον Λάκη Γαβαλά και η “χολή” στην παίκτρια που επέστρεψε για 2η φορά στο My Style Rocks

Ο 7ος κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ένα Σαββατοκύριακο μετά τον τελικό του 6ου κύκλου στον οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Μορτασία, η οποία στέφθηκε και έφυγε με 30.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Κατερίνα Καραβάτου ντυμένη με ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο καλωσόρισε την ολοκαίνουρια κριτική επιτροπή, τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είχε βρεθεί ξανά στο παιχνίδι, αλλά και την Έβελυν Καζαντζόγλου, μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη, που όλα αυτά τα χρόνια έχει παραμείνει σταθερός στη θέση του. Έπειτα υποδέχθηκε και τις παίκτριες.

Τα σχόλια στο Twitter

Στο twitter, λοιπόν, ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια, με πολλούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την παρουσία του δεύτερου σχεδιαστή μόδας στο ριάλιτι μόδας, ενώ τα πρόσωπα των διαγωνιζόμενων δεν πέρασαν απαρατήρητα. Πολλοί θυμήθηκαν, μάλιστα, πως η Αμίνα Χακίμ συμμετείχε πριν από κάποιους κύκλους ξανά, αλλά κατάφερε να παραμείνει τότε μονάχα δέκα μέρες.

Related posts

Φόρεσε λευκό της καθαρότητας, ανέβηκε στο σκάφος: Η νέα εμφάνιση της Στεφανίδου ξυπόλητη με πανάκριβο σετ

“Δεν μου έχει πει τίποτα” Η σχέση της Μαριάννας Κιμούλη με τον πατέρα της μετά τις καταγγελίες

Τυχερός ο Αργυρός! Η “πεθερά” του εκτός από ζάμπλουτη είναι και κουκλάρα, από εκείνη πήρε η κόρη της