«Το έφερε το αγόρι στο σπίτι, αντέδρασα»: O Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για την εφηβεία της κόρης του Ισμήνης

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου εκτός από πολύ όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι και από ταλαντούχους καλλιτέχνες, είναι σύντροφοι και γονείς. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και καρπός του πολυετή έρωτά τους είναι η κόρη τους που είναι πια ολόκληρη δεσποινίδα και περνάει τη δύσκολη για όλους τους γονείς φάση της εφηβείας.

Η αναφορά στην τηλεοπτική ζώνη

«Λείπω τέσσερα χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία. Δε σνομπάρω την ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα μεγαλώνοντας, ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό, κάτι που δε μπορούσαμε να κάνουμε μικρότεροι για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτή τη στιγμή εμένα με ενδιαφέρουν πράγματα που εικαστικά θα μου δώσουν πολλά παραπάνω από μια σειρά. Έχω κάνει τρεις ταινίες στο εξωτερικό και πολλά άλλα πράγματα. Έχουμε πάρει 16 βραβεία» πρόσθεσε για τους λόγους της αποχής του από την ελληνική μυθοπλασία.

«Αν υπάρξει άνθρωπος που θα πει ότι από την ανωνυμία, ξαφνικά μέσα σε δυο επεισόδια γίνει από τους πιο περιζήτητους και πει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, θα είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει υπάρξει ποτέ. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα, σε κάτι που συνέβη στο εξωτερικό, το ξεκαβάλησα το καλάμι και από τότε δε θέλω ούτε να το βλέπω» δεν δίστασε να ομολογήσει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου είπε: «Υπάρχει ζευγάρι που σε τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θα κάνεις ένα βηματάκι πίσω, ένα βηματάκι εμπρός, θα ρίξεις τον εγωισμό σου…. Και οι δυο κάνουμε υποχωρήσεις γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής. Δε μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα τη ζωή του ο ένας χωρίς τον άλλο. Δεν ζηλεύουμε μεταξύ μας…»

Η αναφορά στην κόρη του

Ενώ για την κόρη του Ισμήνη είπε «Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του