Το έχει πάντα μαζί της: Αυτό είναι το μυστικό της Σοφίας Χατζηπαντελή για λαμπερή επιδερμίδα και εντυπωσιακή εμφάνιση

Σοφία Χατζηπαντελή: Η ελληνοκύπρια που έφερε τα πάνω κάτω στη μόδα και στην ελληνική τηλεόραση τις προηγούμενες εβδομάδες, έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της και συγκεκριμένα το προϊόν που έχει πάντοτε μαζί της για λαμπερή επιδερμίδα και δεν το αποχωρίζεται.

Σοφία Χατζηπαντελή: Μοιράστηκε το μυστικό ομορφιάς της

Οι juicy σωματότυποι είναι ξανά “in” -Thank God!- χάρη σε μοντέλα, όπως η Σοφία Χατζηπαντελή, που γιορτάζουν τις καμπύλες τους με κάθε ευκαιρία. Ανεβάζοντας στο Instagram μία από τις πιο αισθησιακές της φωτογραφίες, η guest κριτής του GNTM5 αποκάλυψε ποιο λάδι σώματος με γκλίτερ χρησιμοποιεί για να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα της και να αναδείξει τις καμπύλες της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω ενός Instagram story της η αγαπημένη της επιλογή είναι το Private Blend Soleil Neige Shimmering Body Oil του οίκου Tom Ford. “Ορκίζομαι σε αυτό το προϊόν όταν θέλω να χαρίσω λάμψη στο σώμα μου”, έγραψε πάνω στη φωτογραφία, που ανέβασε. Πρόκειται για ένα μεταξένιο, ελαφρύ λάδι, το οποίο φωτίζει το δέρμα με λαμπερά φύλλα πλατίνας, ενώ παράλληλα το “τυλίγει” με ένα λαμπερό άρωμα με νότες από περγαμόντο, λευκά άνθη, τριαντάφυλλο και βανίλια.

Director’s Note: Αν δεν θέλεις ένα πολύ έντονο λαμπερό αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο μια διακριτική λάμψη, εφάρμοσε το έλαιο σε στρατηγικά σημεία, όπως τα κόκκαλα του στέρνου, το ντεκολτέ και τους ώμους ή περιόρισε την εφαρμογή του μόνο στα πόδια όταν φοράς mini φορέματα και φούστες.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη