Το δράμα της Μαρίας Τζομπανάκη: Η “δίδυμη” της που της έκλεισε τα μάτια και τα σπαρακτικά λόγια στον τάφο της

Η Μαρία Τζομπανάκη, πρωταγωνιστεί τον τελευταίο χρόνο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, όπου συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.

Η συνέντευξή της

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία σημειώνει μέχρι και σήμερα σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου και της μικρής οθόνης, είχε παραχωρήσει στο παρελθόν συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Με αφορμή τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός», η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν μόνη, αλλά και στην πιο επώδυνη αλήθεια που κλήθηκε να έρθει αντιμέτωπη.

Ερωτηθείσα μεταξύ άλλων για την πιο επώδυνη αλήθεια με την οποία κλήθηκε να έρθει αντιμέτωπη, η ηθοποιός απάντησε: «Έφυγαν οι γονείς μου και το αποδέχθηκα, αν και ήταν πολύ σκληρό. Η μητέρα μου πέθανε πολύ νωρίς και ξαφνικά από καρδιά, υποφέραμε όλοι, τραυματίστηκα με από τον πόνο. Ο πατέρας μου έφυγε δώδεκα χρόνια αργότερα και ήταν εξίσου επώδυνο. Έχασα το μέντορα μου, τον αγαπημένο μου άνθρωπο. Άντεξα όμως και τα δύο τραυματικά αυτά γεγονότα».

Η απώλεια της ξαδέρφης της Μαρίας Τζομπανάκη

«Η Βαγγελιώ έφυγε και πήρε μαζί της αυτά που κανείς άλλος δεν ξέρει για μένα, ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ενώ ήμουν δίπλα της, μπόρεσα να της κλείσω τα μάτια, να τη στολίσω, να την αποχαιρετήσω, να γίνει ό,τι βοηθά την ψυχή του ανθρώπου να μαλακώσει στο πένθος, ήταν τόσο μεγάλο το σοκ που είχα περάσει που, έπειτα από την κηδεία της, ήμουν μια άλλη. Εκεί συνειδητοποίησα πραγματικά ότι σήμερα είμαστε εδώ και το επόμενο δευτερόλεπτο δεν είμαστε. Ακόμη μου λείπει πολύ. Ήμουν λίγο θυμωμένη μαζί της. Πήγαινα στον τάφο της και της έλεγα: ‘‘Γιατί με κορόιδεψες και έφυγες; Δεν είχαμε πει ότι θα γεράσουμε μαζί;’’».

Στην ερώτηση να γράψε τις επιθυμίες που έχει για τα επόμενα χρόνια της ζωής της, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: «Θα ήθελα να ζήσω πολύ για να χαρώ και τον εγγονό μου, να πάει 30 χρονών και να δω την αντρειοσύνη, τη λεβεντιά και την καλοσύνη του. Να έχω τα μυαλά μου στη θέση τους, να με στηρίζουν τα πόδια μου και να είμαι όρθια».

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται