Το DNA «έγραψε»: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη πήρε το όνομα, την ομορφιά και το ταλέντο της γιαγιάς της

Γνωστή για το ταλέντο, την ομορφιά και την γοητεία της η νεαρή Τζένη Καζάκου έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό «μικρόβιο» από τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη και όχι μόνο.

Γεννημένη μέσα σε μια ταλαντούχα οικογένεια

Η Τζένη Καζάκου, κόρη της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη και του ηθοποιού Κωνσταντίνου Καζάκου, δε θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει επαγγελματικά τον δρόμο της υποκριτικής. Αναμφισβήτητα, έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό «αίμα» από τους γονείς της αλλά και από τη θρυλική ηθοποιό Τζένης Καρέζη και τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο, δηλαδή τους παππούδες της.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ επιλέγει να μιλά μόνο για τη δουλειά της.

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές μέσα στα μαύρα σύνολά τους. Η Τζένη επέλεξε ένα δερμάτινο jacket με μαύρο παντελόνι, top με cut outs και δερμάτινη τσάντα, ενώ η Τάνια ένα μαύρο πουλόβερ με ψηλό γιακά, τζιν τζάκετ και μαύρο παντελόνι. Μπορούμε να πούμε ότι η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω εμφανής.

Πήρε το όνομα, την ομορφιά και το ταλέντο της Τζένης Καρέζη

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως εκτός από το όνομα, η 23χρονη Τζένη έχει την γοητεία και την αύρα της αλησμόνητης Τζένης Καρέζη. Σχετικά με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η Τζένη έχει αναφέρει: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει.

Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του