Το DNA έδειξε τα πάντα για την Μαντλίν: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα

Δείγματα DNA έδωσε η 21χρονη Πολωνή που μένει στη Γερμανία για να δει αν όντως έχει κάποια σχέση με την Μαντλίν και την εξαφάνισή της.

Η 21χρονη  ισχυρίστηκε ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν.

«Έχω παρόμοια μάτια, σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, είχα το κενό ανάμεσα στα δόντια [όπως η Madeleine]», έγραψε σε μια ανάρτηση, με φωτογραφίες της ίδιας και του παιδιού που απήχθη, δίπλα δίπλα.

Η Faustyna ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι καχύποπτη με τους γονείς της, εν μέρει επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της έγκυο.

Μοιράστηκε επίσης ένα αστυνομικό σκίτσο ενός άνδρα τον οποίο μάρτυρες είδαν να κουβαλάει ένα παιδί στο θέρετρο της Πορτογαλίας τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν, γράφοντας στο Instagram: «Αναγνωρίζω αυτό το άτομο.. μοιάζει πολύ με τον κακοποιητή μου», έγραψε.

Η Faustyna υποστήριξε ότι την είχε κυνηγήσει ένας «Γερμανός παιδεραστής», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Τι έδειξε το DNA

Ο Francisco Marco, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που συνδέεται με την υπόθεση Madeleine McCann, έχει αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι «δεν με αφορά».

Οι γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού, ο Gerry και η Kate McCann, συμφώνησαν να κάνουν ένα τεστ DNA για να προσδιορίσουν εάν έχουν πραγματικά συγγένεια με τη Faustyna, είπαν πηγές στην Daily Beast.

Η κόρη τους εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται δίπλα στα 2χρονα δίδυμα αδέρφια της ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Praia de Luz στις 3 Μαΐου 2007.Αρχικά δημοσίευσε τον ισχυρισμό στο Instagram και αργότερα ακολούθησε μια σειρά βίντεο TikTok. Τώρα έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram.

«Άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Madeleine McCann και συνέδεσα τις τελείες», έγραψε σε μια ανάρτησή της.

«Πρέπει να μάθω την αλήθεια. Χρειάζομαι [ένα] τεστ dna και πρέπει να μιλήσω με τους γονείς της Madeleine. Βοηθήστε με!».

Από τις έρευνες που έχουν γίνει, πιστεύεται ότι ένας Γερμανός, ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, σκότωσε τη μικρή Μαντλίν, αλλά δεν έχει βρεθεί το πτώμα της.

Η 21χρονη αυτή τη στιγμή ζει στη Γερμανία

Αυτό που ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν, είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ στο Onlyfans και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

Αρκετοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται