«Το δήλωσε αυτό; Δε θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια» – Άναυδη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη δήλωση της Τούνη

Εμβρόντητη έμεινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη, ότι έχουν ξεκινήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών.

Ρώτησαν τη γνώμη της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το μοντέλο και επιχειρηματία σε βραδινή έξοδο, όπου κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή των καλών της φίλων, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη, να ξεκινήσουν συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών.

«Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει ότι πηγαίνει για couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχεις σκεφτεί εσύ ποτέ να κάνεις κάτι αντίστοιχο με τον σύντροφό σου;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ. Στην ίδια συνέντυεξη, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως δεν περίμενε ότι όλοι θα αναρωτιούνταν ποιανού είναι το μωρό που περίμενε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού «πάγωσε» για περίπου 3 δευτερόλεπτα, απάντησε: «Το δήλωσε; Δεν την προλαβαίνεις αυτή την κοπέλα. Δε θέλω να αναφερθώ… ούτε ότι το ήξερα ούτε το τι χρειάζεται το οποιοδήποτε ζευγάρι. Θεωρώ πολύ υγιές το να ζητήσεις βοήθεια άμα τη χρειάζεσαι, αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια. Με την Ιωάννα έχουμε μια πολύ δεμένη σχέση, μην προσπαθείτε να βγάλετε κάτι άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Related posts

Ούτε ενέσεις, ούτε επεμβάσεις: Τι είναι το Frotox που κάνει η Καλομοίρα και μοιάζει με 25αρα

Έρωτας από την Αθήνα… στο Λος Aντζελες: Ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Νίκα, η 18χρονη Φαίδρα Παπανδρέου, μαθεύτηκαν όλα

Σοκ για την δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη: «Στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»