«Το διαζύγιο μας έσωσε»:Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Σωτήρη Τσαφούλια με την οποία έχουν 2 κόρες και άψογες σχέσεις

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, είναι ο πιο ταλαντούχος παραγωγός της γενιάς του. Κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, είναι οτι ασχολείται και με τα ναυτιλιακά και εργάζεται τα πρωινά σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Στην προσωπική του ζωή, είναι σε σχέση με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου όμως παλαιότερα υπήρξε παντρεμένος ,και από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του έχει αποκτήσει δυο κόρες τις οποίες υπεραγαπά.

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η σχέση με τις κόρες του

Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει για τις κόρες του λέγοντας: «Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο»

Όσο για το διαζύγιο του, ο σκηνοθέτης έχει αποκαλύψει πως διατηρεί άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και με τον χωρισμό τους κατάλαβαν πόσο αγαπούν και εκτιμούν ο ένας τον άλλον.

Για το διαζύγιο με την πρώτη του γυναίκα είχε αναφέρει: «Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά. Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή»

Related posts

“Αν δεν ικανοποιούμαι” Σούσουρο με τον λόγο που χώρισαν Βάλια Χατζηθεοδώρου – Νίκος Παππάς

“3.5 μήνες ευτυχία” Χαζομπαμπάς από τους λίγους ο Ντάνος, λάμπει δίπλα στο “κατόρθωμα” του

Λιάγκας για Eurovision: “Αφήστε με να σας πω ποιος είναι ο ένοχος για την αποτυχία αυτή”