Το διαδίκτυο υποκλίνεται: O Λάκης Γαβαλάς αποδεικνύεται περισσότερο άνδρας από πολλούς άλλους

Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τον Λάκη Γαβαλά, αλλά μετά τις δικαστικές περιπέτειες του και την παραμονή του και στη φυλακή ένα πράγμα παραδέχεται πλέον όλο και περισσότερος κόσμος. Ο Λάκης Γαβαλάς αποδείχτηκε περισσότερο άνδρας από πολλούς άλλους.

Ο πλειστηριασμός της βίλας του

Άλλαξε χέρια η «διάσημη» βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ.

Η πρώτη αντίδραση Λάκη Γαβαλά

Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου και αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Το πρωί και ενώ η βίλα… άλλαζε χέρια ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω, όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχια, πουλάω λάμψη, αυτό ξέρω να πουλάω καλά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του