Το απόλυτο sex symbol των 90s’: Πώς είναι στα 52 της η Βερόνικα Αργέντζη από το «Τμήμα Ηθών» – Κούκλα και χωρίς μακιγιάζ

Η Βερόνικα Αργέντζη αποτελούσε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του 90. Μούσα του Μανούσου Μανουσάκη, πρωταγωνίστρια του θρυλικού σίριαλ, το «Τμήμα Ηθών», η ηθοποιός που έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί σε κάθε ρόλο της, σε κάθε φωτογράφισή της.

Η ηθοποιός τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους της αλλά εντυπωσίαζε και με την εμφάνισή της. Κάποια στιγμή τα άφησε όλα πίσω καθώς ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και δημιούργησε οικογένεια.

Η ζωή της μετά την αποχώρηση

Το 2019 έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με την κόρη της αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. «Όταν έχασα τον σύζυγό μου, έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Έχω πολλές απώλειες στη ζωή μου, έχω χάσει όλα τα κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα, οπότε το διαχειρίστηκα.

Έγραφα πολύ. Έχω γράψει σενάριο και κομμάτια του τα έχω δει κι εγώ να παίζονται, δυστυχώς. Και μέχρι εκεί», έχει πει σε συνέντευξή της.

Πως είναι σήμερα η Βικτώρια Αργέντζη;

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»