“Το απογείωσε”: Η Βαλέρια Κουρούπη άλλαξε το ZARI της Σάττι και οι μισοί Έλληνες ταυτίστηκαν με τους νέους στοίχους

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέρτησε το πλέον «σαττι-ρικό» βίντεο στο TikTok, και μιλά για τα κιλά των εορτών και τον ερχομό του καλοκαιριού. Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 600.000 προβολές.

Η εκλεκτή ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη ανέδειξε το εκπληκτικό της ταλέντο ήδη από τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην τηλεόραση ως Λίλη στη σειρά «Εκείνες κι Εγώ». Από τότε, συνεχίζει να επιβεβαιώνει τις εντυπώσεις μας για την ενδυνάμωση του ταλέντου της μέσα από την εξαιρετική της ερμηνεία σε διάφορους ρόλους.

Η ίδια πλέον δεν περιορίζεται στην καριέρα της μόνο στην υποκριτική, αλλά επεκτείνει την παρουσία της και στα social media. Οι συμβουλές της σε θέματα διατροφής ή wellness, καθώς και οι vegan συνταγές της, έχουν αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερο ακροατήριο.

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok της ηθοποιού ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα 620.000 προβολές.

Η Βαλέρια Κουρούπη επανερμηνεύει το τραγούδι «ZARI» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο αποτελεί τη φετινή ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision, με έναν άκρως απολαυστικό τρόπο. Κρατώντας ένα μεγάλο χαρτόνι όπου είχε γραφτεί «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα», χιουμορίζεται εύστοχα για τα περιττά κιλά των γιορτών και όχι μόνο, τα οποία συμπίπτουν με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, κερδίζοντας τη συμπάθεια σχεδόν κάθε ακολούθου της.

@valeria_kouroupi Δικαίωμα στη Σάτυρα!Δικίωμα στην κωμωδία! #zari #europrizion ♬ πρωτότυπος ήχος – Valeria Kouroupi

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»