Το άνευ λόγου κράξιμο της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην Καινούργιου: «Είναι κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα»

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα έκανε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να ξέρουμε για ποιον λόγο επέλεξε να μιλήσει έτσι για εκείνη.

«Είναι κακή παρουσιάστρια»

Συγκεκριμένα, η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στο Open τη χαρακτήρισε «κακή παρουσιάστρια» και είπε πως την τηλεοπτική της επιτυχία την οφείλει στον αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη και τη δυνατή ομάδα.

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει λόγο για «είλωτες», εξηγώντας πως την εποχή που δούλευε μαζί της «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Για τις επιτυχίες της

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια, είπε πως «η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ.: τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο, δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να τη φτιάχνει όπως την έφτιαξε».

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα», κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που συνεργαζόταν επί χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA στη Λάρισα και έχει αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV. Εκεί παρουσιάζει και την εκπομπή «Όλα εδώ», μέσα από την οποία εξαπέλυσε τα «πυρά» της για την Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

“Δεν χωράει από τις πόρτες πλέον”: “Ντουλάπα” ο Άγγελος Λάτσιος, τον μπέρδεψαν με σωματοφύλακα της νύκτας

Δεν θα δακρύσω πια για σένα: «Η Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο»

Θυμίζει Τόνι Μοντάνα: Τόσο κοστίζει το επώνυμο μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το βρίσκεις με 40% έκπτωση