Το ανακάλυψαν μετά τον θάνατο της: Το μακάβριο μυστικό που έκρυβε επί 40 χρόνια στο σπίτι της η Καλή Καλό

Η απώλεια της κοσμούμενης ηθοποιού Καλής Καλό την Παρασκευή 8 Μαρτίου, σε ηλικία 97 ετών, έφερε βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός ανακοίνωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τι έχει συμβεί;

Πριν από λίγους μήνες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε προβεί σε μια σοβαρή αποκάλυψη σχετικά με τη φίλη του, Καλή Καλό. Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφερθεί τότε, η Καλή Καλό είχε κρατήσει για 40 χρόνια τα λείψανα του γιου της στο σπίτι της.

Η αποκάλυψη αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Espresso και επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», με τον Σπύρο Μπιμπίλα να επισημαίνει ότι δεν την προέβαλε ως νέο γεγονός μόλις την έμαθε, αλλά αμέσως ενημέρωσε τις αρχές της αστυνομίας. Μάλιστα, ένας συγγενής της ηθοποιού ενημέρωσε τις αρχές ότι τα οστά ανήκουν στον γιο της Καλής Καλό, ο οποίος είχε δολοφονηθεί.

«Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», ανέφερε στην Espresso ο κύριος Μπιμπίλας.

Το σκοτεινό εύρημα εντοπίστηκε από τη σπιτονοικοκυρά μαζί με την οικονόμο της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συσκευασίας των προσωπικών της αντικειμένων, καθώς αυτή ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το σπίτι.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι