Το άγνωστο δράμα της Χριστίνας Βίδου: «Πένθησα 9 χρόνια, μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Κατάθεση ψυχής για την απώλεια της  , από την αγαπημένη δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Ανοίγει την καρδιά της

«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο “χωρίζω”. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ».

«Πήγαινα κανονικά στην βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στην Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο αυτοκίνητο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις» ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Related posts

“Φοβόταν και έφυγε”: Δύσκολες ώρες για τη Λένα Δροσάκη, το αποκάλυψε δύο χρόνια μετά

Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι: “Δεν νομίζω πως μπορώ να την πάρω σοβαρά μετά από αυτό που έμαθα”

“Δεν μπορούσε να το κρύβει άλλο” Έγκυος η Ανδρομάχη! Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά