«Την πρώτη νύχτα του γάμου κάναμε παιδάκι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ελέτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και η τρυφερή αφιέρωση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο αγαπημένος της, Νεκτάριος Λεμονίδης, το βράδυ του Σαββάτου 9/12.

Το μυστήριο έγινε σε κτήμα των Αθηνών, ενώ μετά ακολουθήσε δεξίωση για τους καλεσμένους, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Τριαντάφυλλου.

Η πρώτη ανάρτηση

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου κοινοποίησε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

«9/12/2023 Σ’ αγαπώ αγάπη μου μέχρι το τέλος του κόσμου! Είσαι η ανάσα μου, η πνοή μου, το χαμόγελο μου…Τα Πάντα είσαι ΕΣΥ! Αντρούλη μου Σ’αγαπω! Νεκτάριος + Ελίζαμπεθ.

Σας ευχαριστούμε Όλους πάρα πολύ που παρευρεθήκατε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας!!», έγραψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Related posts

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»

«Να μαζέψει τα λόγια της»: Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από αυτά που ξεστόμισε η Ασημίνα για την Βρισηίδα