Την προσέχει σαν τα μάτια του: Η γλυκιά έκπληξη που ετοίμασε ο Αγγελόπουλος στην νέα μαμά Δήμητρα

Τα πάντα έχουν αλλάξει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση εδώ και λίγες εβδομάδες, από την ημέρα δηλαδή που γεννήθηκε η κόρη τους και επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι. Η μικρή, που αναμένεται να βαφτιστεί Ουρανία από την αγαπημένη μητέρα του Ντάνου, έχει ομορφύνει την καθημερινότητά τους και παρά την κούραση που έχουν ως νέοι γονείς, βρίσκουν πάντα διάθεση για να περιποιηθούν ο ένας τον άλλον.

Η γλυκιά έκπληξη στη σύζυγο του

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι ξεκάθαρο ότι όσο του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θέλει να αφιερώνει τον ελεύθερο του χρόνο στις γυναίκες της ζωής του. Γι’ αυτό ετοιμάζει πάντα όμορφες εκπλήξεις στη σύζυγό του, όπως έκανε το πρωί της Τρίτης (20/2), κάτι που αποκάλυψε η Δήμητρα Βαμβακούση με ανάρτησή της.

Λάτρεις της υγιεινής διατροφής, και της άσκησης, και οι δύο θέλουν να έχουν πάντα διαθέσιμα φρέσκα φρούτα στο σπίτι τους. Όπως φαίνεται ο Ντάνος προνόησε, με ένα γεμάτο πιάτο για την αγαπημένο του, με mango, blueberries και φράουλες. «Το αγαπημένο μου», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση, λέγοντας πως «ο μπαμπάς τις φροντίζει».

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

Related posts

Έγινε ξανθιά, τα άλλαξε όλα και εντυπωσιάζει: Άλλος άνθρωπος η Ειρήνη Στεριανού 3 χρόνια μετά το GNTM

Γωγώ Τσαμπά: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Έπινα πολύ αλκοόλ αλλά το έκοψα. Η Παναγία μου έσωσε τη ζωή»

Χριστιάνα Καρνέζη: «Ο Μάρκος Σεφερλής με έβγαλε από τα σκοτάδια της κατάθλιψης»